ODMORI SE, ZASLUŽIO SI: Bivši hrvatski reprezentativac završio karijeru!

FOTO:

Nogometna vijest dana u našem nogometu svakako je finale Kupa između Hajduka i Šibenika koje se igra danas od 19:00 na Rujevici. No, za još jednu veliku nogometnu vijest pobrinuo se bivši hrvatski reprezentativac.

U pitanju je naš poznati lijevi bek Josip Pivarić. Naime, aktualni član zagrebačke Lokomotive odlučio je reći zbogom nogometu, pišu Sportske novosti. Iskusni lijevi bek trenutno je igrač zagrebačke Lokomotive, u kojoj je od 2020. godine.

Pivarić je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a kroz cijelu reprezentativnu karijeru bio je jedan od najosporavanijih igrača uz Ivana Strinića. Pivarić je za Hrvatsku odigrao 26 utakmica, a posljednji put nastupio je u listopadu 2018. u prijateljskoj utakmici protiv Jordana.

U karijeri je još igrao za zagrebački i kijevski Dinamo. Za hrvatskog prvaka odigrao je 181 utakmicu u svim natjecanjima te postigao deset golova. Za Dinamo iz Kijeva Pivarić je kroz tri sezone upisao 47 nastupa, a za Lokomotivu je igrao u dva navrata. Prvi puta kao posuđeni igrač Dinama od 2008. do 2012. te u drugom mandatu od 2020. godine.

Za Lokomotivu je odigrao sveukupno 91 utakmicu. Pivarić će se oprostiti na Lokomotivinom gostovanju kod Varaždina ovog petka.

Komentari

komentara

« Povratak