ODRADIO VRLO DOBRU SEZONU: AC Milan želi dovesti hrvatskog reprezentativca!

FOTO:

Posljednji Hrvat koji je zaigrao u AC Milanu bio je ofenzivac Ante Rebić. On je u gradu mode proveo sveukupno četiri godine da bi u ljeto 2023. godine prešao potpuno besplatno u turski Bešiktaš.

A od ovog ljeta opet bi Vatreni mogli imati svog člana među Rossonerima. Naime, u talijanskim medijima pojavila se informacija kako se 26-godišnji hrvatski branič, Marin Pongračić, našao na radaru AC Milana!

Pongračić je napravio sjajan potez kada je još u ljeto 2022. godine stigao u Lecce na posudbu koji ga je nakon godinu dana potom otkupio za svega milijun i pol eura. Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi šest milijuna eura, a ugovor s Lecceom traje do ljeta 2026. godine.

“Sviđa mi se ovdje mnogo toga, od hrane do mora, ali najviše mi se sviđaju ljudi i njihova pristupačnost. Jedino što mi nedostaje je obitelj. Glavni cilj mi je maksimalno iskoristiti potencijal koji imam. Već sam dosta napredovao.”

“Trenutačno sam igrač Leccea i sretan sam ovdje. Želim odigrati dobro Europsko prvenstvo i onda se malo odmoriti. Vidjet ćemo što će se potom dogoditi, ali imam ugovor i želim dati svoj maksimum za ovaj dres”, rekao je u nedavnom razgovoru za talijanske medije.

Inače, AC Milan se oprostio od 35-godišnjeg Simon Kjaera koji napušta klub nakon uspješne četiri godine…

Komentari

komentara

« Povratak