ODRŽAN ŽDRIJEB PLAY-OFFA ZA EUROPSKO PRVENSTVO: Bosna i Hercegovina dobila teškog protivnika!

FOTO:

Danas u Nyonu održan ždrijeb Play-offa kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Među kuglicama se našla susjedna Bosna i Hercegovina. Nažalost, može se reći kako nisu imali sreće sa ždrijebom.

Kuglice su u polufinalu skupine B spojile BiH i Ukrajinu, a pobjednik te utakmice u finalu će na svom terenu ugostiti pobjednika polufinala između Izraela i Islanda. To je, inače, turnir puta B.

Što se tiče puta A, i tamo ima zanimljivih parova. Poljska će igrati protiv Estonije, dok će Wales ugostiti Finsku. Od ranije su nam bili poznati polufinalisti puta C. Gruzija ili Luksemburg na svom će terenu u finalu ugostiti Grčku ili Kazahstan.

Play-off se igra sredinom ožujka iduće godine, a već 2. prosinca održat će se ždrijeb grupne faze Europskog prvenstva. Svi sudionici play-offa tako će znati za koju se skupinu na SP-u u Njemačkoj pokušavaju izboriti.

Dodajmo kako su sve ove reprezentacije u četvrtoj jakosnoj skupini pa se tako već zna kako neće igrati protiv Italije, Srbije i Švicarske.

Komentari

komentara

« Povratak