ODŠTETA OD DVA MILIJUNA EURA: Dinamo dovodi reprezentativno krilo!?

FOTO:

Nogometaši Dinama marljivo rade na pripremama u Austriji, a u tišini Modri pokušavaju pojačati prvenstveno krilne pozicije.

Nakon odlaska Vidovića i Kaneka, vidljiva je rupa u rotaciji Dinama. Rukavina je sve bliži Rijeci, Stojković još nije spreman i u fazi je oporavka, a mladi Šotiček još razmišlja o sljedećem koraku u karijeri.

Tako je Dinamo ostao na Pjaci, Hoxhi i Špikiću kao krilima, a sezona polako kuca na vrata. Sportski direktor Marić marljivo radi na pojačanjima, prvenstveno na inozemnom tržištu, tako se pojavilo ime Kazahstanca Maksima Samorodova, piše Gol.hr.

Riječ je o 22-godišnjaku koji pokriva poziciju lijevog krila, a po potrebi, može pokriti i desnu stranu. Igrač je Aktobea, trenutno drugoplasirane momčadi tamošnjeg prvenstva.

Samorodov je privukao pažnju na sebe igrama prošle godine, a ove je zaista zablistao, u 17 nastupa tijekom 2024. godine, upisao je osam golova i četiri asistencije. Brojni klubovi bacili su oko na kazahstanskog reprezentativca, između kojih se izdvajaju Sturm Graz, poljski prvak Jagiellonia i turski Rizespor.

Komentari

komentara

« Povratak