Odstupio predsjednik Alžirskog nogometnog saveza

FOTO:

Predsjednik Alžirskog nogometnog saveza Charaf-Eddine Amara odstupio je u četvrtak nakon što je ova reprezentacija u dramatičnim okolnostima poražena od Kameruna u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na završni turnir Svjetskog prvenstva 2022.

Alžirci su u prvoj utakmici u Kamerunu slavili sa 1-0. Kamerun je u 90 minuta uzvratnog dvoboja uspio nadoknaditi gol zaostatka, a drama se dogodila u produžetku. Golom Toube u 118. minuti Alžir je došao na korak do plasmana na završni turnir Svjetskog prvenstva, da bi u 124. minuti Toko Ekambi odveo Kamerun u Katar.

“Eliminacija je bila kao završetak naših snova. Deset sekundi nas je dijelilo od ostvarenja našeg sna. Takav je nogomet, ponekad je okrutan”, izjavio je Amara na konferenciji za medije u sjedištu Saveza.

Dodao je da se na ispadanje alžirske reprezentacije “ne smije gledati kao na nacionalnu tragediju, iako je populacija razočarana”.

Iz Alžirskog nogometnog saveza su najavili da će podnijeti žalbu Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i tražiti ponavljanje utakmice, zbog “skanadaloznog suđenja” Bakaryja Gassame iz Gambije.

No, predsjednik Alžirskog nogometnog saveza je rekao da ne želi “alžirskim navijačima prodavati iluzije” te smatra da su “izgledi za ponavljanje utakmice mali”.

ŠOK TRANSFER: EVO GDJE ODLAZI JEDAN OD NAJVEĆIH HAJDUKOVIH TALENATA!

Komentari

komentara

« Povratak