ODUŠEVILI BRITANCE: Legende Uniteda otvaraju luksuzni hotel i pomažu beskućnicima!

FOTO:

Gary Neville i Ryan Giggs svima su dobro poznata imena. Ove legende Manchester United dugo su vremena nosili crveni dres i osvojili mnoštvo trofeja pod vodstvom legendarnog Sir Alexa Fergusona. Popularni dvojac veže i dugogodišnje prijateljstvo pa su se odlučili zajedničkim snagama baciti u poslovne vode.

Prije nekoliko godina otkupili su povijesnu građevinu u gradu Manchesteru za dva milijuna eura pa je zatim preuredili u hotel za 20 milijuna eura. Biti će to luksuzno mjesto s pet zvjezdica, hotel Stock Exchange trebao bi biti otvoren u 11. mjesecu ove godine.

Stock Exchange bit će jedan od tri hotela u gradu s pet zvjezdica, imat će čak 40 soba te penthouse od 325 kvadrata. Penthouse će sadržavati privatnu krovnu terasu, tri kupaonice, kuhinju, blagovaonicu i teretanu.

Najjeftinija soba koštat će 205 eura za jedno noćenje, a one najveće sobe koštat će oko 835 eura po vikendu. Gary i Ryan su tražili da zgrada zadrži dio svoje tradicije, a dodali su samo staklene prozore, moderne kamine i veliku recepciju. Simpatije javnosti pobrali su sjajnim potezom, odlučeno je da će tokom zime u sobe smjestiti do 50 beskućnika što će ih koštati oko 165 tisuća eura.

TKO JE SPREMIO 100 MILIJUNA EURA ZA OLMA? DINAMOVAC PREKRASNO ZABIO U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA!

TKO JE SPREMIO 100 MILIJUNA EURA ZA OLMA? Dinamovac prekrasno zabio u finalu Europskog prvenstva!

Komentari

komentara

« Povratak