ODVRATNE SCENE U ZAGREBU: Evo zašto su se potukli BBB-i i Torcida!

FOTO:

Sramotne scene danas dolaze iz Zagreba, točnije iz Trešnjevke. Radi se o velikoj tučnjavi Bad Blue Boysa i Torcide, a prava je sreća da netko od prolaznika nije stradao, donosi 24sata.

Kako se neslužbeno doznaje, u kafiću na Trešnjevci bili su Bad Blue Boysi koji su se spremali na utakmicu Futsal Dinama, a ne Torcida kako je objavljeno ranije.

U jednom trenutku stalo je nekoliko kombija u kojima su bili ‘torcidaši’ koji su potom napali ‘boyse’. Neslužbeno, omjer je bio 40 – 7 u korist ‘torcidaša’.

Kako su ih zatekli nespremne, dok ispijaju piće u kafiću na trešnjevačkom placu, napadnuti navijači branili su se svime što im je došlo pod ruku.

Letjele su stolice i stolovi, bilo je tu i bengalki, a policija je objavila kako je privela 20 navijača Hajduka i pet ‘domaćih’ navijača. Naravno, vjerojatno se ne radi o navijačima Lokomotive, već smo prilično sigurno da su to BBB-i, navijači zagrebačkog Dinama.

Policijsko izvješće

‘Uoči nogometne utakmice između Lokomotive i Hajduka u nedjelju poslijepodne su se na zagrebačkoj Trešnjevci potukle dvije grupe navijača, nakon čega je policija privela 25 ljudi, od čega njih 20 iz gostujućeg kluba.

Policija je oko 15.15 sati zaprimila više dojava građana o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.’

 

 

Komentari

komentara

« Povratak