ČUDNI: Nećete vjerovati kako se sportski direktor ponio prema Rakitiću!

FOTO:

Prije nekoliko dana stigla je službena potvrda kako Barcelona više ne računa na Ivana Rakitića. To je potvrdio sportski direktor Eric Abidal, koji je danas na vrlo ružan način pojasnio tu odluku katalonskog diva.

Naime, ovih dana Ivan Rakitić je još jednom otkrio koliko je žalostan zbog situacije u Barceloni. Aktualnu situaciju opisao je na vrlo zanimljiv način. Naime, svoje neigranje usporedio je s osjećajem kada njegova kćerkica ostane bez omiljene igrače. Ta izjava nije najbolje sjela Abidalu.

Barceloninu autoru sportske politike, dakle onom koji je otpisao Rakitića, nije dobro sjela ova izjava ni ono što se njome insinuira. Zato je javno odgovorio Rakitiću: “Kao prvo, Rakitiću smo itekako na vrijeme rekli da više ne računamo na njega. Objasnili smo mu da je to strateška sportska odluka kluba koju mora razumjeti. Činilo mi se tada da je shvatio što mu se govori, ali ako nije, ponovit ću mu.”

Abidal nastavlja: “Nekorektno je od Rakitića da odgovornost za svoj status prebacuje na trenera Valverdea, jer za ono što mu se sada događa sam je preuzeo odgovornost i rizik zato što ljetos, kada smo mu rekli da može otići, to nije htio napraviti. Sada bi dakle morao prihvatiti ono što mu se događa jer je znao da upravo to slijedi.”

Eto, izgleda kako je to sve od Rakitića u dresu Barcelone. Sljedeća destinacija će izgleda biti talijanska Serie A, a kao glavni favorit za njegovo dovođenje vodi se veliki Juventus, koji baš ne igra dobro ove sezone unatoč tome što drže čelnu poziciju na tablici.

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

TO SU MEKUŠCI: BILD OTKRIO POPIS IGRAČA KOJI SU SRUŠILI KOVAČA!

Komentari

komentara

« Povratak