OGLASIO SE ANCELOTTI: Evo što je trener Real Madrida rekao o Modriću i Kroosu!

FOTO:

Real Madrid sutra igra uzvratni susret polufinala protiv Bayern Munchena, a dvoboj je najavio trener ‘Kraljeva’, Carlo Ancelotti:

“Na obrambenoj razini u prvoj smo utakmici mogli učiniti puno više. Želimo intenzivnu utakmicu. Blizu smo finala. Prije utakmice dolazi briga i strah, ali danas je spektakularno: priprema za polufinale razmišljanje o još jednom finalu daje vam puno motivacije. Bayern ima igrače s iskustvom u klubu koji jako dobro poznaju karakter ove momčadi, poput Neuera, Müllera, Kimmicha… Ako bude produžetaka, igrat ćemo produžetke.”, rekao je u uvodu talijanski strateg. Potom su ga upitali za sličnosti Bayerna i Real Madrida:

“Real Madrid i Bayern slični su klubovi, s velikom tradicijom i poviješću u europskim natjecanjima. Obje momčadi jako dobro rade tranzicije jer imamo kvalitetne i brze igrače. To su dvije najopasnije momčadi u Europi u tom smislu, ali uz dobru ravnotežu rizikom se može dobro upravljati. Vaša se ideja mora prilagoditi karakteristikama igrača, a ja ne želim imati momčad koja ima samo jedan identitet.”

Zanimljivo, jedan novinar je pitao u vezi Modrića i Kroosa. Naime, Ancelotti je ove sezone u svim susretima Lige prvaka koristio ili Modrića ili Kroosa, ali nikada obojicu u isto vrijeme. Kroos je u Munchenu izašao iz igre u 75. minuti, a onda je ušao Modrić.

“Istina je da nisu igrali zajedno, ali mogu igrati zajedno”, izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu. Upitan što ostali veznjaci moraju naučiti kako bi igrali bez njih dvojice, trener je odgovorio da je to “budućnost, a da je ovo još uvijek sadašnjost.” “Razmišljat ćemo kako bez njih kada dođe vrijeme jer su sada još uvijek ovdje, jako nam doprinose i sretni smo s njima”, izjavio je Ancelotti.

Komentari

komentara

« Povratak