OGLASIO SE ANTE ĆORIĆ: Evo što igrač Rome kaže o povratku u HNL!

FOTO:

Jučer je lansirana senzacionalna vijest kako se Ante Ćorić vraća u HNL gdje su za njegove usluge zainteresirani Rijeka i Hajduk Split.

Međutim, to ipak nisu opcije otkriva Ante u razgovoru za Germanijak.hr. Naime, Ćorić priznaje kako postoji interes hrvatskog dvojca, ali sam igrač ipak želi nastaviti igranje u inozemstvu. Prošle sezone nosio je dres FC Zuricha gdje je osvojio švicarsko prvenstvo. No, Ante ima ugovor s Romom koji traje još jednu sezonu.

“Iskreno, supruga Sara prva mi je rekla da se nešto piše i pitala me idem li u Rijeku. Nisam razgovarao s Rijekom, iako, u Romi su me obavijestili da je Rijeka jedan od klubova koji me želi. To je istina! I, nemojte misliti da ne respektiram Rijeku, naprotiv, to je odličan klub, koji raste iz sezone u sezonu i ima odlične rezultate, ali ne razmišljam sad o povratku u HNL. Odnosno, ako se vratim, mogao bih samo u Dinamo. To sam više puta rekao i iza toga stojim, u HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo. Svaka čast Rijeci i Hajduku.”, otkriva Ante u razgovoru za Germanijak.

Potom otkriva kako je čak bilo i poziva od splitskog Hajduka koji je već doveo jednog dinamovca.

“Zvao me Hajduk preko nekih ljudi, ne direktno, neću reći preko koga. Ali, odmah sam kazao da nema šanse, ne mogu pogaziti svoje riječi. Gledam prema inozemstvu, imam neke ponude, stvarno je nakon ove sezone u Zürichu, u kojoj samo uzeli naslov prvaka, dosta zainteresiranih, nadam se da ćemo uskoro riješiti tu priču s Romom i da ću zaigrati za novi klub:”, zaključio je Ćorić razgovoru za Germanijak.

Komentari

komentara

« Povratak