OGLASIO SE BRUNO MARIĆ: Evo što se sutra sprema!

FOTO:

Hajduk je u izvanrednim vijestima na svojoj platformi Hajduk Digital TV objavio cjelovite snimke komunikacije VAR sobe i glavnog suca utakmice u Varaždinu (1:1).

Također, uputio je dopis Marijanu Kustiću u svojstvu predsjednika HNS-a i šefu Komisije nogometnih sudaca Bruni Mariću. Vijesti možete pogledati OVDJE. Sada se oko svega oglasio i HNS koji je poslao priopćenje. Prenosimo ga u cijelosti.

“Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin – Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat)”, kažu iz HNS-a.

Komentari

komentara

« Povratak