OGLASIO SE ČAČIĆ: Evo što trener Dinama kaže o famoznoj temi ‘lijevi bek’

FOTO: HINA

Dinamo će sutra ugostiti Rijeku u sklopu osmog kola HNL-a, a dvoboj je najavio trener domaće ekipe Ante Čačić.

“Nova utakmica, novi podražaj, nova obveza. Rijeka je krenula skromno, ali to je momčad koja će se s vremenom dizati. Novi su igrači tu, novi je trener, čeka nas zahtjevna utakmica jer u takvim situacijama je Rijeka uvijek znala biti neugodna. Učinit ćemo sve da ne razmišljamo o utorku, nama je nacionalno prvenstvo primarno. Učinit ćemo da u svakoj utakmici tražimo tri boda. Mi smo favoriti, igramo kod kuće”, rekao je u uvodu i dodao:

“Imamo poteškoća, Boško Šutalo teže je stradao, neki osjećaju posljedice katastrofalnog terena u Šibeniku. To su bolovi u zglobovima i koljenu, Moharrami, Perić, moramo vidjeti što je s Ristovskim, Mišićem, a čekamo snimku Josipa Šutala i Theophilea. Vjerujem da bi Josip Šutalo mogao odigrati dio utakmice.”

Upravo o Josipu Šutalu posljednjih se dana više priča. Spominje se interes RB Leipziga i transfer koji bi premašio 20 milijuna eura. Čačić je upitan i je li mu žao što nije kupio još jednog lijevog beka.

“Zna se da postoji interes za njega i ako se taj transfer realizira, ostao bi cijelu sezonu ovdje i na ljeto otišao. Lijevi bek? Nije dobro navrat-nanos kupovati igrače, a da niste sigurni u njih. Nje pametno. Do idućeg roka vidjet ćemo možemo li naći neko rješenje. Dotad ćemo pokušati od igrača koji su ovdje dobiti veću kvalitetu. Na tome radimo”, odgovorio je

“Nisam razočaran, i da smo sad doveli nekog beka, ne znači da bi u Ligi prvaka išlo lagano. Učinit ćemo sve da Bočkaja i Štefulja napravimo boljima na toj poziciji, ali i skautiramo i da vidimo postoji li opcija za zimu”, rekao je Čačić, a onda prokomentirao stanje u konkurenciji.

Za analizu dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak