OGLASIO SE DIREKTOR TORINA NAKON FAJTA S JURIĆEM: “Ivan Juriće je….”

FOTO:

Sinoć je talijansku javnost itekako zabavio zanimljiv video uradak u kojem su se fizički sukobili trener Torina i sportski direktor kluba. Glavni akteri tog događaja su hrvatski trener Ivan Jurić i Davide Vagnati.

Cijeli događaj zbio se na pripremama u Austriji, a snimka je odmah postala viralna. Povod žestokom fajtu bila je Jurićeva ljutnja zbog toga što mu klub nije doveo zamjene za brojne igrače koji su napustili klub, među kojima su i glavne zvijezde momčadi.

Na početku snimke vidi se kako Vagnati na parkingu ispred hotela urla na Jurića i pokušava ga fizički napasti, u čemu ga sprječava Marco Pellegri, član stručnog stožera te otac Torinovog igrača Pietra. Vagnati se ipak probije do Jurića i unese mu se u lice, na što ga hrvatski trener jako odgurne s obje ruke. Na to je Pellegri jedva zaustavio Vagnatija kada se bijesan još jače zaletio na Jurića, poslije čega je sukobljeni dvojac nastavio sukob uvredama i psovkama.

Ipak, sudeći po izjavama direktora Vagnatija za Sky Sport, brutalna svađa njega i Jurića okončana je srdačnim pomirenjem: “Došlo je do diskusije koju nije bilo lijepo gledati, ali kada se nađe dvoje ljudi koji odlučno žele napraviti posao, takve stvari se događaju. Trener što prije želi nove igrače i mi radimo sve što možemo kako bismo ih doveli.

Mercato je jako težak, ali dovest ćemo u Torino igrače koji nam trebaju. Jurić i ja smo se već pomirili i zagrlili. Ivan i ja smo dva realista, koji otvoreno i izravno kažu kako stvari stoje. Jurić je veliki trener. Tijekom naše žestoke svađe rekao sam mu svašta, ali to je bilo izrečeno u žaru i znam da on voli Torino kao i ja. Ponavljam, moramo mu čim prije dovesti igrače.

Hoće li biti posljedica nakon našeg sukoba? Samo pozitivnih, jer kod obojice je vidljiva strast da radimo prave stvari za klub. Razumijemo razloge trenerovog nezadovoljstva i intervenirat ćemo tamo gdje je potrebno. Koje igrače ćemo dovesti? Prave za naš tip nogometa, jake osobnosti. Neće biti baš desetorica novih, ali svakako ćemo pojačati aktualnu momčad.”

Komentari

komentara

« Povratak