OGLASIO SE I VAHA: Pokušat ću napraviti isto što i 2014. u Brazilu!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija saznala je protivnike u skupini na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vatreni su u skupini F, zajedno s reprezentacijama  Belgije, Maroka i Kanade.

Maroko na otvaranju

Hrvatska nogometna reprezentacija će Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru otvoriti protiv Maroka. Reprezentacija je to koju vodi Vahid Halilhodžić, dobro poznati nogometni stručnjak na ovim prostorima. Vaha Maroko vodi od 2019. godine, a u 27. utakmica na njihovoj klupi ima 18 pobjeda, sedam remija i dva poraza.

Nakon ždrijeba bivši trener Dinama je ovako komentirao protivnike:

„Ovo su reprezentacije s igračima koji mogu odigrati loše, a opet pobijediti na kvalitetu. Nemamo što izgubiti. Stadioni ovdje su veličanstveni, travnjaci također. Moći ćemo razvijati dobru igru i kvalitetan nogomet.”

„Imamo viceprvaka svijeta, najbolju momčad Sjeverne Amerike i veliku momčad poput Belgije. Skupina je prilično teška. Moguća su iznenađenja. Na Svjetskom prvenstvu 2014. već sam igrao protiv Belgije i ona ima nevjerojatne igrače. Ždrijeb je vrlo težak i ovdje nema malih ekipa. Pokušat ću učiniti isto što sam pokušao i s Alžirom protiv Njemačke 2014. Moramo vjerovati i pripremiti se za natjecanje.”

Inače, Vaha je s Alžirom na spomenutom prvenstvu ispao od prvaka Njemačke u osmini finala 2:1 porazom nakon produžetaka.

Komentari

komentara

« Povratak