OGLASIO SE LEWA: Pričekao da se “slegnu strasti” pa objavio ovo!

FOTO:

Lionel Messi sinoć je po sedmi put u karijeri osvojio Zlatnu loptu. Po mnogima, ovaj put nije zaslužio već je nagrada trebala pripasti Robertu Lewandowskom.

Oglasio se Lewa

Leo Messi opet je dobio Zlatnu loptu, sedmi put. Ovime je postao apsolutni rekorder sa sedam osvojenih Zlatnih lopti. Ipak, dio nogometne javnosti smatra kako igrač PSG-a ovaj put nije zaslužio ovu nagradu, te da je Robert Lewandowski trebao biti na njegovom mjestu.

I Messi je tijekom obraćanja rekao kako je Lewandowski trebao prošle godine dobiti Zlatnu loptu i da je to apsolutno zaslužio, ali to sjajnom Poljaku sigurno nije neka utjeha.

Nakon što je sinoć završena ceremonija, Lewandowski se oglasio na društvenim mrežama.

„Prvo želim čestitati Lionelu Messiju na osvajanju Zlatne lopte. Želim se zahvaliti svakom novinaru koji je glasao za mene i smatrao da sam napravio nešto važno u 2021. godini. Osvojio sam nagradu za najboljeg napadača godine, ali nijedan igrač ne može osvojiti neku individualnu nagradu bez pomoći jakog tima i vjernih navijača.”, gospodski je poručio Lewa pa dodao:

„Zahvaljujem se Bayernu koji mi je dao mogućnost da uspijem i ispunim svoje snove. Također, hvala suigračima iz Bayerna i reprezentacije Poljske, ali i navijačima koji me podržavaju svakog dana, to mi zaista puno znači.“

„I ono najvažnije, hvala mojoj obitelji, hvala majko, hvala Anna – vi ste ljubavi mog života i moji najbolji prijatelji. Hvala mojoj sestri Mileni i svim prijateljima i ljudima oko mene koji mi svakodnevno daju podršku. Vi ste temelj mojih uspjeha.”

Komentari

komentara

« Povratak