OGLASIO SE LIVAJA: Evo zašto je odlučio propustiti završnicu Lige nacija!

FOTO:

Hrvatski napadač te član splitskog Hajduka, Marko Livaja, odlučio je napustiti reprezentaciju uoči Final Foura Lige nacija. Razlog je, logično, jučerašnji incident koji se dogodio na Rujevici tijekom otvorenog treninga reprezentacije.

Danas nije trenirao s hrvatskom reprezentacijom na riječkom stadionu, dan nakon što ga je vrijeđalo nekoliko osoba, a onda je izvijestio izbornika Dalića da napušta tabor reprezentacije jer osjeća da joj je teret. HNS je putem službene stranice objavio vijest koju prenosimo u cijelosti:

“Livaja je razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak na stadionu HNK Rijeka, kada je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo hrvatskog reprezentativca.

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

“Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti”, izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

“Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član”, izjavio je Marko Livaja.”

Komentari

komentara

« Povratak