OGLASIO SE LIVAJIN AGENT: Evo što kaže o interesu turskog velikana!

FOTO:

Danas je lansirana prava transfer bomba na relaciji Hrvatska – Turska. Naime, turski ‘Fanatik’ krivac je jer je nepotrebno uzbudio, a i naljutio navijače Hajduka zbog teksta u kojem pišu da Galatasaray želi dovesti Marka Livaju.

Prije svega, jako je čudno da u tekstu stoji kako postoji famozna izlazna klauzula prema kojoj Marko Livaja može napustiti Poljud za svega milijun eura!? Naravno, posve je nelogično da takav igrač napusti Hajduk za tako malu cifru jer trenutno vrijedi 7,5 milijuna eura, a također ima snažan ugovor koji traje do ljeta 2024. godine. No, turski portal također piše kako zvijezda Hajduka godišnje ima milijun eura plaće.

Međutim, sve to demantirao je Livajin agent, Vincenzo Cavaliere, u razgovoru za Index.h. Poznati agent otkriva kako se u tekstu nalazi puno netočnih informacija:

“Što god stajalo u ugovoru Marka Livaje s Hajdukom, ne može se komentirati u javnosti jer je svaki ugovor tajan. To što pišu Turci jednostavno nije istina”, rekao je Cavaliere u razgovoru za Index pa dodao:

“Naravno da ima interesa za Marka, ali on je rekao što želi nakon finala Kupa. Marko je presretan u Splitu i želi osvojiti naslov prvaka. Ja osobno radim svoj posao svaki dan, ali ne mogu kontrolirati što će Turci napisati”, zaključio je Cavaliere.

Livaja je u Hajduk stigao prije godinu i pol kao slobodan igrač iz grčkog AEK-a. Transfermarkt ga je tada cijenio na milijun i 800 tisuća eura, no, nakon odličnih igara za Hajduk i hrvatsku reprezentaciju, cijena mu je višestruko porasla i sad iznosi sedam i pol milijuna eura. Ugovor ga za Hajduk veže do ljeta 2024. godine.

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius rekao je nedavno da Hajduk nije htio ni započinjati razgovore sa 7-8 klubova koji su bili zainteresirani za dovođenje Livaje. Koliko je predan cilju osvajanja naslova prvaka s Hajdukom, opisao je i sam Livaja nakon osvajanja Kupa.

“Mislim da me nijedna ponuda ne može odvojiti od Hajduka. Nikada nisam gledao novac. Bitno mi je gdje se dobro osjećam. Kod kuće sam, guštam svaki dan”, rekao je Livaja nakon osvajanja Kupa protiv Rijeke.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak