OGLASIO SE PERIŠIĆ: Evo što je objavio nakon trenerove izjave!

FOTO:

Trener Tottenhama, Ange Postecoglou, jasno je dao do znanja pred okupljenim novinarima kako Ivan Perišić više neće zaigrati za klub.

“Ne. Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegova odsutnost za nas je težak udarac. Očekivao sam od njega velik doprinos u ovoj sezoni i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da, neće više igrati za nas.”

I kako to biva, ta izjava samo je povećala ambicije kod navijača Hajduka koji željno iščekuju Perišićev senzacionalni povratak u Hajduk Split. Ivan je ponikao u Hajduku, ali nikada nije zaigrao za prvu momčad jer je sa 17 godina otišao u francuski Sochaux.

Nedugo nakon što je Postecoglouova izjava odjeknula među navijačima, na Instagramu se oglasio i sam Perišić. Objavio je story u kojem piše: “Onomu nepopustljivom glasu u mojoj glavi koji mi nikada ne dopušta da odustanem.”

Podsjećamo, Perišić je za Tottenham od ljeta 2022. do ozljede odigrao 50 utakmica uz učinak od jednog gola i 14 asistencija i nesumnjivo je da bi i nakon ovakve ozljede bio veliko pojačanje Hajduku. Tamo je došao na poziv bivšeg trenera Contea s kojim je surađivao u Interu.

Komentari

komentara

« Povratak