OGLASIO SE TRENER DINAMA: Evo što Kopić kaže o dolasku Lovrena!

FOTO:

Jučer je kroz naše medije prozujala velika vijest kako se Dinamo sprema na senzacionalni povratak Dejana Lovrena u Maksimir.

Točnije, to su prvo lansirali ruski mediji koji su napisali kako sjajni hrvatski reprezentativac nije odlučio da li će se vratiti u Zenit nakon što završi reprezentativna stanka. Podsjećamo, UEFA je dopustila igračima u Rusiji da zamrznu svoje ugovore te da do kraja sezone potpišu za nove klubove. Npr, to je već uradio Filip Uremović koji je otišao u drugu englesku ligu.

Sportske novosti tako su upitali trenera Dinama, Željka Kopića, ima li šanse da se zaista Dejan Lovren vrati u redove ‘Plavih’. Kopić je na to komentirao osmijehom: “Ha, nikad se ništa sa sigurnošću ne može tvrditi…”. Dakle, ova rečenica svakako može razmahati maštu Dinamovih navijača.

Čuli smo i priču oko Mahira Emrelija, pojačanja koji je stigao iz Legije. Opet je ozlijeđen, trenira po posebnom programu, u ponedjeljak bi se trebao priključiti s momčadi.

“Eto, nisam još sad izlazio s tom pričom, ali sad kad je prošlo neko vrijeme onda mogu. Emreli je kod nas stigao totalno nespreman, a prebolio je i težak oblik korone. Vidim da ste se u medijima stalno pitali zašto ne igra, ali to je bio razlog. Eto, ispričat ću vam što se dogodilo na Poljudu. Stavio sam ga u igru jer je na treninzima bio dobar. I onda, u prvom sprintu, osjetio je bol u mišiću. Međutim, nastavio je igrati dalje, a vidjeli ste da ništa nije mogao. Kasnije smo saznali da je derbi igrao s napuknutim mišićem. Kad sam ga pitao zašto mi to nije rekao, kazao je “znam da sam došao kao pojačanje, znam da od mene očekujete puno, igrao se derbi, stadion je bio pun, htio sam pomoći”…”

 

Komentari

komentara

« Povratak