OGROMAN INTERES ZA DERBI: Evo gdje možete gledati derbi Dinama i Hajduka!

FOTO:

Jesenski dio HNL-a za sezonu 2023/24. zaključat ćemo vječnim derbijem između Dinama i Hajduka koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17:15 na Maksimiru.

Prijenos susreta s Maksimira bit će, kao i ostale utakmice, na kanalu MAXSport 1, ali i na HRT-u 2, koji inače nedjeljom ima jednu utakmicu hrvatskog prvenstva. To znači da će svi moći pratiti posljednji susret HNL-a u 2023. godini, ujedno iznimno važan u borbi za naslov.

Hajduk se nalazi na prvome mjestu s 40 bodova, sedam više od drugog Dinama, s time da zagrebački klub ima dvije utakmice manje. Glavni sudac derbija bit će najmlađi sudac u HNL-u, Čakovčanin Patrik Kolarić (28).

Dodajmo kako je interes za utakmicom zaista golem. Hajduk je svojim navijačima ekspresno prodao 3000 ulaznica za gostujući maksimirski sektor. Ulaznice su puštene u prodaju u utorak ujutro, a rasprodane su za samo par sati.

Dinamo je također pustio ulaznice u prodaju za dvije domaće tribine. Za sjevernu tribinu ulaznice će koštati pet eura, za zapad dolje 25, a za zapad gore 20. Ulaznice će online moći kupiti samo članovi Dinama, a u fizičkoj prodaji također samo članovi kluba, ali imaju pravo na pet ulaznica. S ulaznicama koje u fizičkoj prodaji kupi član kluba na tribinu mogu i oni koji nisu članovi.

Komentari

komentara

« Povratak