OKRŠAJ TIJEKOM PRESSICE: Novinar žestoko napao Jurgena Kloppa, ovaj mu nije ostao dužan!

FOTO:

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp nije veliki obožavatelj reprezentativnih akcija jer mu odlazi puno važnih igrača. Redsi su imali dosta problema s ozljedama, pa se njemačkom treneru diže glava na kosi kada mora pustiti svoju zvijezdu u nacionalnu selekciju.

Upravo je to bio povod svađe na press konferenciji poslije utakmice Liverpool – Porto (2:0), između Kloppa i jednog novinara koji ga je napao zbog izjava o Afričkom kupu nacija.

“Pozdrav Jürgen, tijekom konferencije uoči prošle utakmice, namjerno ste nazvali Afrički kup nacija ‘malim turnirom’. Mislim da je to uvreda za igrače, navijače i  za cijeli kontinent. Smatram da se trebate ispričati.” – rekao je novinar, dok je Nijemac poručio:

“Nisam tako mislio. Nisam tako mislio i stvarno ne znam zašto ste to tako shvatili, ako ćemo biti iskreni.” – odgovorio je Klopp.

Novinar nije bio zadovoljan odgovorom pa je inzistirao da se svakako mora ispričati.

“Nisam mislio tako, dajte molim vas. Dakle, nisam bio niti blizu toga da bih Afrički kup nacija nazvao ‘malim turnirom’ ili rekao da je Afrika mali kontinent, nema šanse. Ono što sam mislio jest, a ako pogledate cijelu konferenciju za medije to biste i shvatili  da to stvarno želite. Tada sam rekao: ‘Oh, da, tu ima jedno malo natjecanje u siječnju’ i nisam mislio da je turnir mali. Rekao sam da je to turnir. I to je veliki turnir zbog kojeg gubimo naše najbolje igrače.”

Naletio je na odgovor novinara koji je glasio: “Da, ali da se turnir održava u Europi, ne biste rekli da je to jedan mali europski turnir.”

“Ne razumijem zašto biste to uopće pomislili da budem iskren. To stvarno nije u redu i nikada ne bih to napravio. Toliko o tome. Nije to bila moja namjera već ste od toga vi napravili nešto, a to nije baš cool ako ću biti sto posto iskren.” – zaključio je “zanimljivi” razgovor Klopp.

Afrički kup nacija počinje 9. siječnja, sudjelovat će i Liverpoolovi igrači poput Salaha, Manea te Keite.

Komentari

komentara

« Povratak