ON BI BIO PRAVI POGODAK: Legenda talijanskog nogometa povezana s Hajdukom!

FOTO:

Hajduk Split još uvijek nije pronašao trenera i navijači polako gube strpljenje. Klub je tek pronašao nasljednike predsjednika Jakobušića i sportskog direktora Nikoličiusa, ali nasljednik Karoglana još uvijek nije pronađen.

Osim toga, na mjesto šefa omladinske škole došao je Goran Sablić. Prema najavama, imenovat će se još i član Uprave za sport, koji će se brinuti o usklađenosti rada sportskog direktora i omladinske škole, a ubrzo se očekuje i imenovanje trenera prve ekipe.

Kalinić i Bilić u potrazi su za rješenjem na klupi, a jedan od posljednjih ljudi koje su navodno kontaktirali je legendarni talijanski bivši veznjak Gennaro Gattuso, ali njegov dolazak nije previše realan. Gattuso je kao igrač osvojio sve u dresu Milana, a bio je i prvak svijeta s reprezentacijom 2006. godine.

U trenerskoj karijeri Gattuso je vodio Sion, Palermo, OFI Kretu, Pisu, Milan, Napoli, Valenciju i Marseille. Na posljednjem angažmanu u francuskom Marseilleu se zadržao samo 24 utakmice nakon kojih je dobio otkaz i bez posla je od veljače.

Komentari

komentara

« Povratak