ON IMA NAJVIŠE KREDITA: Dalić otkrio zašto je morao zvati Vlašića!

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Nikola Vlašić, našao se na popisu izbornika Zlatka Dalića za četiri utakmice u Ligi nacija koje ćemo imati prilike gledati početkom lipnja. No, iza Vlašića je jako teška i neuspješna sezona s obzirom da nije puno igrao u West Hamu.

Ove sezone je u Premiershipu uspio skupiti svega 552 minute iako su ga ‘Čekićari’ platili čak 30 milijuna eura. Ipak, odigrao je još šest utakmica u Europa ligi, ali bez učinka. Ipak, izbornik Zlatko Dalić dao je objašnjenje zašto se na popisu našao Vlašić:

“Ima na popisu nekoliko igrača koji nisu standardni. Vlašić ima moje ogromno povjerenje, žao mi je što ne igra. Ne želim izgubiti Nikolu Vlašića. Da ga nisam pozvao, to bi ga dotuklo. Želim ga vratiti u život”, rekao je Dalić na današnjoj konferenciji za novinare.

“Vlašić je svjestan da mora početi u klubu igrati i donijet će dobru odluku tijekom ljeta. Bio je jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama. Svi u stožeru imamo isto mišljenje kad je on u pitanju, znamo koliko vrijedi.”

Vlašić je za hrvatsku reprezentaciju debitirao prije pet godina i dosad je odigrao 35 utakmica te postigao sedam pogodaka.

Komentari

komentara

« Povratak