ON IMA PLAN: Evo što je Bjelica rekao u vezi rasprodaje glavnih igrača!

FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

Eto što dobijete kad pustite trenera da radi u miru! Nenad Bjelica na klupi Dinama je pravi primjer takve prakse. Veliki gospodin iz Osijeka napravio je strašne rezultate ove jeseni, a svakako će to biti savršeni posao ukoliko u nedjelju sruše Hajduk Split.

Na sam početak presice dogodio se čudan trenutak kojeg je očito namjerno iscenirao bahati belgijski novinar. No, Bjelica je za njega imao spreman odgovor. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Okupljene novinare zanimalo je što trener Dinama misli o velikom iskoraku kojeg su napravili neki igrači kao npr Amer Gojak:

“Ponosan sam na te naše igrače koji se dobro razvijaju, lože su nam prepune skauta velikih klubova, to je potvrda našeg dobrog rada. Da, Gojak je možda najviše iskočio, ali pogledajte kakvu su sezonu odradili Olmo, Oršić ili Hajrović, pa Gavranović i Petković… Teško mi je naći pojedinca koji nije bio dobar, to me čini ponosnim i kao trenera.”

Malo zeznuto pitanje bilo je ono u vezi moguće rasprodaje, ali trener Bjelica imao je spreman odgovor:

“Ne, ne bojim se toga. Mi smo kvalitetna momčad, u svakom trenutku možemo svakoga nadomjestiti. Ako nam ode koji stožerni igrač, zamijenit ćemo ih novim, jednako kvalitetnim pojedincima.”

KRENULO GA JE: ANTON MAGLICA UTRPAO DVA POGOTKA MARSEILLEU DO POLUVREMENA!

VELIKI ČOVJEK: Francuski izbornik začepio usta onima koji napadaju Modrića!

Komentari

komentara

« Povratak