ON JE PRVI SAZNAO: “Znao sam da Ronaldo odlazi iz Reala, ali…”

FOTO:

Sjećate li se kako je Cristiano Ronaldo zagonetno pričao o odlasku iz Real Madrida nakon finalne utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola? To se na kraju pokazalo kao istinitim…

Navijači su prvo pomislili kako portugalski majstor samo želi dobiti novi, puno bolji ugovor nego koji ima. Kapetan kluba, Sergio Ramos, bio je duboko uvjeren kako će CR ostati u Real Madridu, ali nije ga uspio nagovoriti na ostanak.

Na kraju je Ronaldo ipak otišao u Juventus u velikom transferu koji je iznosio čak 100 milijuna eura što je nevjerojatna cifra s obzirom da je Portugalac onda imao 33 godine. A danas kada pogledate statistiku onda  vidite kako se Real itekako zeznuo. Naime, Ronaldo je vodeći strijelac Serie A, a na drugom mjestu je po asistencijama. Ukupno ima 18 golova i 8 asistencija.

Ipak, jedna osoba je znala da će doći do transfera ali kao pravi prijatelj morao je lagati u korist Ronalda. U pitanju je zahvalni lijevi bek Marcelo.

”Trenirali smo prije finala s Liverpoolom, kad mi je prišao i rekao da sigurno odlazi nakon snimanja. Međutim, zamolio me da to nikome ne kažem. Jasno mi je da sam morao lagati, ali nisam imao izbora”, kazao je Marcelo, o kojem se posljednjih tjedana piše kao o potencijalnom pojačanju Juventusa. Brazilca navodno Ronaldo već neko vrijeme nagovara da dođe u Torino.

VIDEO: EVO ŠTO SE DOGODI KAD RONALDO IZGUBI ŽIVCE! USPIO JE NOKAUTIRATI VLASTITOG SUIGRAČA!

Komentari

komentara

« Povratak