ON JE SVOJE ODIGRAO: Ivan Jurić u Torinu potjerao nestašnog Srbina!

FOTO:

Izgleda kako je srpski nogometaš Nemanja Radonjić odradio svoje u redovima talijanskog prvoligaša Torina.

Naime, samo dan prije utakmice s Atalantom, koju je u ponedjeljak Torino uvjerljivo dobio s 3:0, trener Bikova, Ivan Jurić, s treninga je zbog neprofesionalizma potjerao srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića.

Talijanski mediji pisali su kako se Radonjić ponašao neprofesionalno, što je razbjesnilo hrvatskog trenera koji ga je izbacio s treninga. Talijani pišu kako je izvjesno da će Radonjić, koji ima povijest sukoba s Jurićem, u siječnju završiti na transfer listi.

Da je očito puklo između hrvatskog trenera i srpskog reprezentativca, pokazao je Jurić na presici nakon pobjede nad Atalantom, kad je komentirao odnos s Radonjićem.

“Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako igra nogomet, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju dobro trenirati, što je neprihvatljivo za nogomet ovog nivoa. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunske razine, a on uništava svoju karijeru. Trebao je slijediti primjer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može razumjeti to”, rekao je Jurić.

Za analizu utakmice Manchester United – Chelsea kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak