ON JE SVOJE ODRADIO: Na pomolu nova smjena u HNL-u!

FOTO:

Nakon još jednog poraza, vrlo je uvjerljiv dojam da je David Catala zaključio svoju eru u Istri 1961. Vrlo loša igra na Rujevici, a nakon slabije partije i protiv Dinama u Puli, izgleda da je potrošila sve kredite koje je španjolski trener imao kod Uprave, pišu Sportske novosti.

Više od rezultata nezadovoljstvo se rasplamsalo zbog mlakih izdanja momčadi i očitog manjka energije kod igrača. Nije tajna ni to da kod dijela igrača postoji nezadovoljstvo trenerovim taktičkim i izborima momčadi.

Prema našim izvorima SN, i iz Španjolske je još u studenome bilo određenih primjedbi na trenerov rad, no tada je prevladao stav da se Catali treba dati još neko vrijeme da pokaže iskorak u radu. No, dojam Istre na Rujevici kao da je bila kap koja je prelila čašu.

Epilog trenerskog pitanja trebao bi se znati u iduća 24 sata. Inače, Istra je trenutno devetoplasirana momčad u prvenstvu, ali imaju veliku sreću što predzadnji klub u prvenstvu već neko vrijeme ne igra famozno doigravanje za ostanak nego samo posljednja momčad leti u drugu ligu.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak