ON JE TO ZASLUŽIO: Christian Eriksen dogovorio transfer karijere!

FOTO:

Danski ofenzivni veznjak, Christian Eriksen, sigurno je jedan od najboljih ofenzivnih veznih u posljednjih desetak godina. No, igranje u Tottenham Hotspuru nije moglo donijeti trofeje. U Ajaxu je uzeo sve što se može uzeti, a potom je tek u Interu nastavio puniti riznicu s trofejima.

Prošle godine na europskom prvenstvu doživio je srčani zastoj. Nakon što mu je ugrađen defibrilator, automatski više nije mogao biti član talijanskog prvaka budući da Serie A ne dopušta nastup igračima kojima je ugrađen bilo kakav instrument koji regulira rad srca.

Nakon kratke stanke pridružio se engleskom Brentfordu kao besplatni igrač i to se pokazalo kao savršen potez s obzirom da je u potpunosti oživio svoju karijeru. Praktički odmah je podsjetio na najbolje dane u Spursima te je zaintrigirao nekoliko europskih velikana. I čini se kako ga je jedan upravo upecao.

Naime, Fabrizio Romano javlja kako je Christian Eriksen sve dogovorio s Manchester Unitedom! Danski ofenzivac dogovorio je suradnju na tri godine. U United stiže po isteku ugovora s Brentfordom. Eriksen će ovog tjedna postati igrač Uniteda. Ključan čovjek u cijeloj operaciji bio je novi menadžer kluba Erik ten Hag, koji je inzistirao na dovođenju Eriksena.

Komentari

komentara

« Povratak