ON JE ZAISTA POSEBAN: Zlatan Ibrahimović urnebesnim videom narugao se izborniku Švedske!

FOTO:

Zlatan Ibrahimović ne ide u Rusiju, pa ide no onda opet ne ide i tako u krug! Znam, sigurno vas živciraju razni tekstove oko Ibre i njegovog igranja na Svjetskom prvenstvu. Ipak, čini se kako je Ibra odlučio svemu stati na kraj.

Ibrahimović želi u Rusiju!

Zlatan je čak pokrenuo čudnu priču kako želi nazad u reprezentaciju, no izgleda kako švedski izbornik te ostatak momčadi ne želi više čuti za njega. Naime, danas je izbornik Švedske, Janne Andersson dao misteriozne izjave.

‘Ibrahimović može ići na Svjetsko prvenstvo, ali ako je zaista promijenio svoje mišljenje onda me mora nazvati i reći kako ponovno želi biti dio naše momčadi. Ukoliko se to dogodi onda ćemo sjesti i razgovarati o tome što bi njegov povratak predstavljao za našu selekciju i kako bi igrali’, poslao je izbornik jasnu poruku Ibrahimoviću dodavši:

‘Ipak, dok se to ne dogodi sve ostalo su samo špekulacije. Iskreno, ne znam bi li se sada uklopio u naš sistem igre i ne želim razmišljati o tome dok ta opcije na postane realna. Potrebno je samo da me nazove i kaže mi da se želi vratiti. Eto, ne može biti jednostavnije’, završio je Andersson.

Nije dugo trebalo Zlatanu da odgovori izborniku. I to na kakav način! Zlatan je odlučio snimiti urnebesni video u svom bazenu kojeg sponzorira Samsung. Zlatan gušta u bazenu i odjednom stiže poziv ni više ni manje nego izbornika Anderssona! Zlatan je samo odmahnuo glavom i odgurnuo se u svoj slatki bazenčić. Stvarno je poseban lik…

Komentari

komentara

« Povratak