ON MOŽE POMOĆI HAJDUKU: Evo što je trener Šibenika rekao o rušenju Dinama

FOTO:

Dinamo Zagreb će imati prvu meč loptu u sljedećem kolu kada će gostovati kod Šibenika, dok će se Hajduk nadati kiksu aktualnog prvaka. Pobjedom u gostima Zagrepčani će osigurati titulu prvaka dok, uz pobjedu Hajduka protiv Istre, odluku o prvaku će odlučivati okršaj na Maksimiru.

Šibenčani su bezbrižni po pitanju ostanka i do kraja igraju tek za prestiž, a hajdukovci će ove nedjelje navijati za njih.

„Svjesni smo da će naša međusobna utakmica u nedjelju biti pod posebnim povećalom. Svi imaju svoje računice, planove, ali mi ćemo gledati samo sebe“, rekao je u razgovoru za Sportske novosti trener Šibenčana Dean Računica.

Nedavnom izjavom nakon poraza na Poljudu izazvao je negodovanja Funcuta, a uoči Dinama rezolutno tvrdi da ga zanima samo Šibenik.

„Ne znam kako razmišljaju drugi, ali ja mogu reći da ćemo igrati istim žarom kao i na Poljudu kada smo namučili Hajduka i kada su nas minute dijelile od velikog iznenađenja. Igrat ćemo za sebe, za svoj grad, klub, uostalom, mi želimo na kraju biti čim bolje plasirani. Sedmo mjesto? A zašto ne!? Nikome nećemo davati popust, ako Dinamo bude bolji, mi ćemo čestitati, isto vrijedi i obratno.“

Komentari

komentara

« Povratak