ON SE NE ŠALI: Cassano tvrdi da CR nije ni među pet najboljih svih vremena, a onda nabrojao tko je sve bolji od Portugalca!

FOTO:

Umirovljeni talijanski nogometaš, Antonio Cassano, bio je gost kod bivšeg suigrača iz reprezentacije, Christiana Vierija. Točnije, gostovao je na BoboTV kanalu na Twichu.

Osebujni Talijan opet je uspio uzburkati nogometnu javnost. Nekadašnji napadač Real Madrida izjavio je da za njega Cristiano Ronaldo nije ni među pet najboljih nogometaša svih vremena pa je odlučio otkriti svojih top 5:

“Kako da ne, najbolji u povijesti odmah nakon Napoleona Bonapartea. Dosta je, Jorge. Ronaldo nije ni u pet najboljih. Messi, Pele, Maradona, Cruyff i brazilski Ronaldo su na sasvim drugom nivou”, poručio je Cassano koji je tako zapravo poslao poruku Jorge Mendesu, agentu Ronalda. Naime, Mendes je nedavno izjavio kako ove godine Zlatnu loptu mora osvojiti upravo CR.

S njim je suglasan bio i Vieri koji je poručio da bi na ovoj listi samo izbacio Cruyffa, a umjesto njega bi dodao Van Bastena.

Inače, Antonio Cassano bio je jedan od najvećih talenata u Italiji te je prema mnogima trebao napraviti puno veću karijeru. No, barem se danas može pohvaliti kako je igrao za Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu.

Komentari

komentara

« Povratak