ONI SE STVARNO NE PODNOSE: Pogledajte kakvu sliku je lajkao Sergio Ramos!

FOTO:

Osim fantastičnog dvoboja između Hrvatske i Španjolske, nakon sučevog posljednjeg zvižduka zaista se mnogo pričalo o Dejanu Lovrenu i Sergiju Ramosu, stoperima koji su bili na suprotnim stranama tog četvrtka.

Pojedini mediji smatraju kako je ovaj ‘dvoboj’ započeo nakon finalne utakmice Lige prvaka gdje je Real Madrid srušio Liverpool. Sergio Ramos bio je na strašnoj paljbi od strane trenera, igrača te navijača Liverpoola. Oni su uvjereni kako je španjolski stoper namjerno ozlijedio Mo Salaha, najboljeg igrača Liverpoola. Nakon te utakmice bilo je prepucavanja između Ramosa i Kloppa, pa se u sve tu uključio i sam Lovren koji smatra da Ramos ima sreće što igra u Real Madridu pa njegovi kiksevi prolaze nezapaženo.

Vrlo zanimljivo bilo je i prije utakmice Hrvatska-Španjolska jer je Lovren opet uputio komentare prema Ramosu koji je to objasnio kao frustrirani pokušaj da se dođe na naslovnicu u medijima. No, Vatreni su slavili 3:2 u nevjerojatnoj utakmici, a onda je opet započeo Lovren. Prvo je u live-u putem Instagrama žestoko ismijao Ramosa:

“Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su p…. obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana”, rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski na svom dresu.

A potom je dan poslije objavio fotografiju gdje se hvali kako je laktom opalio Ramosa u jednom skoku. Španjolac nije reagirao zbog toga, ali je danas poznati portal SPORTbible objavio zanimljivu vijest. Naime, kapetan Španjolske i Real Madrida putem Instagrama je lajkao jednu, za njega očito urnebesnu, objavu na kojoj se nalaze on i Lovren. Ramos slavi uz trofej Lige prvaka dok naš Lovren plače zbog poraza u Ligi prvaka.

Hoće li sada Lovren opet poslati poruku ili je ovo kraj vrlo zanimljivom svađi koja je itekako zabavila navijače u nogometnom svijetu. Nama se nekako čini da je sve krenulo još u Kijevu…

SMIJEH NA MARAKANI: SRPSKI NAPADAČ HTIO ZABITI ‘PANENKOM’ PA NASMIJAO CIJELI STADON!

KANE, FACA SI: Sjajni engleski napadač naklonio se Modriću te nasmijao odličnom šalom!

Komentari

komentara

« Povratak