ONI SU OTPISANI: Ova četiri igrača Dinama nisu došla na pripreme!

FOTO:

Dinamo je jučer okupio svoju momčad i krenuo s pripremama za novu sezonu. Momčad Igora Bišćana bit će u Zagrebu do sljedećeg ponedjeljka, kad putuje u Brdo kraj Kranja na ostatak priprema.

Četvorica su otpisana

Igor Bišćan jučer je okupio momčad i krenuo na pripreme za novu sezonu. Na prvu prozivku je došao 21 igrač, a ostali će se priključivati kasnije. To vrijedi za igrače koji su imali obaveze sa svojim reprezentacijama: Mahira Emrelija, Stefana Ristovskog, Luku Menala, Dominika Livakovića, Brunu Petkovića, Luku Ivanušeca i Josipa Šutala. Emreli stiže u nedjelju, a ostali reprezentativci 29. lipnja. U-21 reprezentativci Baturina, Bulat i Perković doći će ovisno o rezultatu Hrvatske na Euru.

Dinamu se ovo ljeto vraća velik broj igrača s posudbi. Četvorica koja su se spominjala kao moguća pojačanja prvoj momčadi su Sandro Kulenović, Marko Tolić, Mario Ćuže i Niko Janković. Ipak, prema posljednjim informacijama, ova četvorka nije došla na jučerašnje okupljanje jer na njih klub ne računa u novoj sezoni.

Naravno, ostaje za vidjeti i kako će Dinamo odraditi ljetni prijelazni rok. U slučaju prodaje nekih igrača, možda se planovi zagrebačkog kluba za ovu četvoricu ipak promjene.

Za analizu utakmice Bugarska – Srbija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak