ONI SU SVOJE REKLI: Evo koga navijači Osijeka žele za trenera!

FOTO:

Ispadanjem od kazahstanskog Kizilžara, stolica Nenada Bjelice u Osijeku ozbiljno je uzdrmana.

Štoviše, navijači su pred kraj utakmice glasno zazivali njegov odlazak, a neki čak tvrde kako će uskoro doći potvrda o razlazu glavnog trenera Osijeka. Sinoć nakon utakmice Nenad Bjelica kazao je za medije:

“Moram prespavati noć, razumijem navijače, moja je odgovornost na svemu, kada ti je 16 igrača van forme, onda je tu trener kriv, previše volim ovaj klub da bih mu bio teret, razgovarat ću s upravom, vidjeti koje je najbolje rješenje”, rekao je još uvijek aktualni trener Osijeka.

A čini se kako su navijači Osijeka već pronašli njegovu zamjenu. Naime, na društvenim mrežama možemo vidjeti stotine komentara kako navijači ovog hrvatskog prvoligaša žele veliki povratak Zorana Zekića na klupu. No, sadašnji trener Slaven Belupa, barem zasad, spušta loptu:

“Stalno me se negdje stavlja u neki kontekst, ali ja sam trener Slavena Belupa i posebno sad kad igramo protiv Osijeka me to zaista ne zanima, ne želim to komentirati, niti slušati. Ipak me ljudi ovdje plaćaju, mislim da sam dosad pokazao da poštujem ovaj klub i sredinu, a tako ću se ponašati do kraja.”, rekao je na današnjoj presici uoči sutrašnjeg gostovanja u Osijeku.

Komentari

komentara

« Povratak