ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: Ronaldo napušta Juventus i prelazi u redove jednog od najbogatijih klubova u Europi!?

FOTO:

Izgleda kako bi portugalski velikan Cristiano Ronaldo mogao napustiti Torino nakon svega dvije sezone. Intera svakako postoji bez obzira što CR ima 35 godina, a sudeći po njemu on će sigurno igrati još nekoliko sezona na vrhunskom nivou.

Pojedini talijanski i španjolski mediji izašli su s podosta senzacionalnom transfer-spekulacijom vezanom za jednog od najboljih igrača svijeta, Cristijana Ronalda. Naime, tvrde da bi veliki Portugalac mogao u sljedećem prijelaznom roku napustiti Juventus i preseliti u redove Newcastlea.

Engleski velikan bi od sljedeće sezone trebao imati nove vlasnike, odnosno trebali bi ih kupiti superbogati Saudijci koji će vjerojatno odmah krenuti s luđačkom potrošnjom i pokušat će dovesti što zvučnija imena. A vjerojatno nema zvučnije od Cristiana Ronalda.

“Ronaldo je moguća prva kupovina Newcastlea kada ih preuzmu Saudijci. Dobit će dvogodišnji ugovor, ali imat će klauzulu da već nakon godinu dana ode u SAD završiti karijeru”, piše tako španjolski Don Balon, tabloidni medij inače poznat po pomalo nerealnim pričama.

Oni tvrde kako su Saudijci već kontaktirali Ronalda i rekli mu svoje planove s klubom, a vele i da on baš nije pretjerano zadovoljan u Juventusu te da bi čak i mogao preći u Englesku. Uz njega, navodno, planiraju dovesti i bivšeg mu partnera iz Real Madrida, Garetha Balea koji je već neko vrijeme na transfer-listi.

SLAVNI TALIJAN U SUZAMA URLA NA TELEVIZIJI: REBIĆ, REBIĆ! GDJE STE SADA?! ZAČEPITE!

net.hr

Komentari

komentara

« Povratak