ONO KAD TE UDARI KARMA: Išao se očistiti od kartona, a sada ga sprda nogometni svijet…

FOTO:

“Lagao bih kada bi vam rekao da nisam isforsirao taj žuti karton. Minuta do kraja, mi vodimo 2:1, a uzvrat se igra kod nas u Madridu… Svega sam bio svjestan i namjerno sam išao po taj žuti karton!”, rekao je kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, nakon prve utakmice protiv Ajaxa u Amsterdamu. Na kraju noćna mora!

To je bila uistinu golema pogreška odličnog stopera jer je UEFA 26. veljače pokrenula disciplinski postupak zbog te izjave. I nije dugo trebalo čekati za kaznu.

UEFA je već za dva dana donijela odluku. Odlučeno je da će Ramos propustiti još jednu dodatnu utakmicu u Europi, a ne samo onu protiv Ajaxa u Madridu.

“Disciplinska komisija odlučila je suspendirati igrača Real Madrida Sergija Ramosa za dvije Uefine kompetitivne utakmice koje bi on inače mogao igrati zbog očito namjernog prekršaja. Suspenzija od dvije utakmice u sebi sadrži i automatsku suspenziju od jedne utakmice zbog broja kartona”, pisalo je na stranicama Uefe.

A zaista burno je bilo u ložio Santiago Bernabeua. U velikoj nevjerici uzvratni susret pratio je kapetan Ramos koji nije mogao vjerovati da njegovi suigrači gube od Ajaxa. Sergio je žestoko gestikulirao i postavljao svoje suigrače na terenu iz svečane lože Santiago Bernabeua.

Naravno, kapetan kraljevskog kluba postao je sprdnja na društvenim mrežama zbog nesportskog poteza iz prve utakmice u Amsterdamu. Da li se isplatilo gospodine Sergio? Baš i ne!

I tako, dobili smo još jedan primjer kako se ne isplati glumiti pametnjakovića. Sergio je mislio da će njegovi suigrači bez problema odraditi posao u uzvratnom susretu, ali Ajaxovi mladići očitali su im pravu nogometnu lekciju.

ODVRATNA OBJAVA: POGLEDAJTE KAKO JE SLUŽBENA STRANICA TORCIDE PODRŽALA BENFICU!

Komentari

komentara

« Povratak