OPAKI PLANOVI U MILANU: Rossoneri žele čak pet igrača iz madridskog Reala!

FOTO:

Il Corriere dello Sport jutros piše kako Milan intenzivno traži pojačanja za novu sezonu. Vrlo prometno bi ovo ljeto moglo biti na relaciji Madrid – Milano…

Rossoneri idu jako

Prema jutrošnjim vijestima iz talijanskih medija, Milan traži pojačanja za novu sezonu, ponajprije zbog ulaska u Ligu prvaka.

Zanimljivo, Milan će najviše surađivati s Real Madridom, s obzirom da su kod „kraljeva“ našli najviše željenih igrača. Prvo ime je svakako Brahim Diaz, koji je već na posudbi u Milanu iz Reala. Uprava talijanskog kluba intenzivno radi na produljenju posudbe na bar još godinu dana, s mogućnošću trajnog otkupa.

Osim toga, Milan želi od Reala otkupiti Luku Jovića i Mariana Diaza. Osim njih, u kontekstu selidbe na San Siro se spominje i Alvaro Odriozola. On bi navodno trebao biti zamjena za Dioga Dalota, koji će se najvjerojatnije vratiti u Manchester United. I konačno, tu je Dani Ceballos, koji je zadnje dvije godine proveo na posudbi u Arsenalu. Krajem ovog mjeseca on bi se trebao vratiti u Madrid, koji je otvoren za pregovore s Milanom oko nove posudbe ili čak kupovine.

Komentari

komentara

« Povratak