OPASNO SE ŠUŠKA: Evo tko bi mogao postati trener Hajduka!

FOTO:

Hajduk Split danas je na gostovanju kod Šibenika doživio treći poraz u prvenstvu ove sezone, a sve je više navijača splitskog kluba koji smatraju kako švedski strateg Jens Gustaffson jednostavno nije pravi čovjek za taj posao.

Šveđanin je katastrofalnu krenuo u svoju splitsku avanturu. Naime, na početku HNL-a osvojio je samo bod, a potom se osramotio u Europi ispadanje od Tobola, nogometnog kluba koji dolazi iz dalekog Kazahstana. No, onda se ekipa probudila te su se zaredali neki vrlo dobri rezultati.

Međutim, današnji poraz kod Šibenika očito je probudio mnoge navijače koji vjeruju da treba doći do promjene na klupi. Gustaffsonu se najviše zamjera jako loša igra te da Hajduka izgleda očajno bez Livaje, za kojeg ne postoji prava zamjena. Danas je u 20. minuti iz igre morao izaći Krovinović i to je već ozbiljan udarac za Splićane.

A neki strani mediji početkom mjeseca raspisali su se kako bi Hajduk uskoro mogao preuzeti Valdas Dambrauskas, nama dobro poznato HNL lice iz vremena dok je vodio Goricu. On je dobio otkaz u Ludogorecu zbog poraza protiv Crvene Zvezde u Europskoj ligi pa je sada slobodan.

Valdas je surađivao s aktualnim sportskim direktorom Hajduka, Nikoličiusem, te je poznato kako se ovaj dvojac jako cijeni. A i na hajdučkim forumima možemo vidjeti komentare kako navijači traže promjene jer Hajduk igra jako loše…

Što mislite, je li vrijeme za promjenu?

Komentari

komentara

« Povratak