OPET ISTA PRIČA: Hajduk dobio najveću kaznu u prošlom kolu!

FOTO:

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz utakmica 26. kola. Najgore je prošao Hajduk.

Novčano su kažnjeni Hajduk, Dinamo i Rijeka, a najveću je kaznu dobio splitski klub zbog pirotehnike. Odluku o kaznama prenosimo u cijelosti:

“HNK Hajduk kažnjen je s 11.100 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk – Slaven Belupo. Na sjevernoj tribini, gdje je bila smještena navijačka skupina Torcida, u trećoj minuti zapaljeno je 14 baklji, u 16. minuti jedna baklja, u 19. minuti dvije bljeskalice, u 23. minuti dvije baklje, u 41. minuti jedna baklja, u 55. minuti jedna dimna kutija i jedna bljeskalica, u 57. minuti četiri baklje i jedna bljeskalica, u 60. minuti jedna baklja i jedna bljeskalica, u 66 minuti petnaest baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 73. minuti najmanje trideset baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 76. minuti najmanje dvadeset baklji, s time da je jedna baklja bačena u teren za igru bez prekida igre, te u 85. minuti dvije dimne kutije.

GNK Dinamo kažnjen je s 3.000 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo – Rijeka. Domaći navijači su u 76. minuti zapalili dvadeset baklji, dvije bljeskalice te bacili dvije petarde, dok su gostujući navijači u 60. minuti zapalili pet baklji, a u 68. minuti jednu baklju.

HNK Rijeka kažnjen je sa 670 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo – Rijeka.”

Komentari

komentara

« Povratak