OPET JE SLOBODAN: Bivša zvijezda Hajduka ponovno ostala bez kluba!

FOTO:

Sredinom 2015. godine kao igrač Hajduka vrijedio je 3,5 milijuna eura, a u ljeto 2016. godine napravio je transfer u Genk za dva milijuna eura. Da, u pitanju je vezni igrač Tino-Sven Sušić.

No, nekoć talentirani BIH nogometaš nije napravio bajnu karijeru nakon toga. Posljednja epizoda bila je u slovenskom Taboru iz Sežane, ali ni tamo se nije dugo zadržao.

Nakon samo dva mjeseca napustio je slovenski Tabor iz Sežane pa mu je tako propala avantura u Sloveniji. U Tabor je stigao u travnju nakon epizode u ruskom Kubanu iz Krasnodara. Nije se naigrao pa je došlo do raskida suradnje.

Vijest je putem službenih stranica objavio slovenski klub, a osim Sušića klub su napustili Keita Mory i Hugo Komano. Podsjetimo, Sušić je od 2012. do 2016. bio ključni igrač Hajduka, za koji je odigrao 134 utakmice, postigao 27 golova i namjestio 23. Tada je postao i reprezentativac Bosne i Hercegovine te sudionik prvog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju te države.

U posljednjoj sezoni u Hajduku bio je i najbolji igrač HNL-a. Tada ga je Genk kupio za dva milijuna eura, ali se u Belgiji nije snašao. Nakon Genka (24 nastupa, jedan gol) igrao je za Maccabi (devet utakmica), Antwerp (dvije utakmice), Venlo (28 utakmica, pet golova), Hartberg (dvije utakmice) i Sarajevo (27 utakmica, dva gola).

Komentari

komentara

« Povratak