OPET SE PRIČA O TOME: Sandro Kulenović ide u Englesku!?

FOTO:

24-godišnji Sandro Kulenović bi do kraja ovog prijelaznog roka mogao napustiti Dinamo. Za napadača hrvatskog prvaka zainteresiran je Bristol City, klub koji igra u Championshipu, a prošlu sezonu završio je na 11. mjestu prvenstvene ljestvice sa 62 osvojena boda.

Bristol Post piše da je engleski klub spreman za Kulenovića platiti čak i dvostruko manje nego što je prošle sezone nudio Nottingham Forest, a tada se pisalo o iznosu od 2.5 milijuna eura odštete.

U posljednjih nekoliko prijelaznih rokova također je postojao interes klubova iz Engleske za Kulenovića, prvo ga je htio Barnsley pa onda i Nottingham Forest, ali oba je puta Kulenović odabirao ostanak u Dinamu s namjerom da se nametne i dokaže kao bitan igrač za Modre.

Tijekom protekle sezone je u tome uspio, Sergej Jakirović ga je često koristio u drugom dijelu sezone, nakon što je prešao na formaciju s dva napadača, a zabio je Kulenović i neke bitne golove za Dinamo. Ipak, jasno je da Dinamo s njim ne računa kao s prvim napadačem čak ni ako Petković napusti klub ovog ljeta pa nije isključeno da bi Kulenović ovaj put zbilja mogao u Englesku.

KAKO VATRENI KOMENTAR: JOSIP STANIŠIĆ UNIŠTIO NIZOZEMSKOG SUCA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak