OPET SU BAHATI: Nećete vjerovati što pišu Englezi nakon ždrijeba..

FOTO:

Jučer je u Dohi odrađen ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva koje će se igrati krajem godine u Kataru. Nakon plesa kuglica pljušte razne reakcije, a posebno zanimljive komentare imaju engleski mediji.

Engleska nogometna reprezentacija završila je u skupini B gdje se još nalaze SAD, Iran te pobjednikom zaostalih utakmica europskog dodatnih kvalifikacija u kojima će Wales igrati protiv pobjednika susreta Škotska – Ukrajina.

Mnogi će priznati kako su Englezi imali mnogo sreće jer su izbjegli puno jače reprezentacije iz drugog i trećeg pota. Engleski izbornik, Gareth Southgate, davao je izjave pune respekta prema protivnika, dok su mediji neka posve druga priča.

Engleskim medijima nije trebalo dugo da ždrijeb proglase prelaganim i u tom tonu objave naslovnice današnjih izdanja. Tako je Daily Mail za ždrijeb proglasio da je kao iz snova, a u tekstu u novinama stavio je naslov “Slobodan prolazak u osminu finala”.

Puno dalje otišli su oni žešći tabloidi, a najdalje očekivano The Sun koji je poznati hit It’s Raining Men preoblikovao u naslov “It’s Iranian men, hallelujah” aludirajući na vrlo povoljan ždrijeb. Glazbom se poslužio i Daily Mirror koji je stavio naslov “Yankee Doodle Dandy”, aludirajući na američki mjuzikl istog naziva iz doba Drugog svjetskog rata.

Daily Star poslužio se igrom riječima pa je skupinu B ubacio u naslov “Gotta B happy with that”, što znači “Moramo biti sretni s ovim”, dodavši da Engleska neće imati nikakvih problema s prolaskom skupine.

Komentari

komentara

« Povratak