OPET SU DRUGI KRIVI: Evo što je trener Hajduka rekao nakon poraza u Koprivnici!

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hajduk Split došao je u Koprivnicu kako bi uzeo sva tri boda, ali su proaženi od strane inspriranog Slaven Belupa. Za domaćine su pogađali David Puclin i Ivan Krstanović, dok je utješni pogodak za Splićane postigao Samuel Eduok.

Bijeli su izgledali dobro na terenu te su čak stvarali prilike, ali Belupo se dobro branio. Na utakmic smo vidjeli čak dva crvena kartona. Prvi crveni karton dobio je napadač Jakoliš koji je tako imao debi za zaborav. Naime, ovaj mladi napadač u igru je ušao u 54. minuti, a samo dvije minute kasnije radi totalno nepotrebni potez udarajući protivnika u glavu. Slična situacija događa se i kod domaćina kada je Bruno Bogojević u dvije minute uspio dobiti čak dva žuta kartona!

Nakon utakmice trener Hajduka otkrio je zašto su njegovi izabranici ostali bez bodova:

“Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da iz ovoliko naših šansi nismo uspjeli zabiti gol i povesti. Moramo još raditi, popraviti koncentraciju i završnicu. Bile su i neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega, ali danas idemo praznih ruku kući, što je meni neshvatljivo”, rekao je Damir Burić, koji je ptom prokomentirao crveni karton Jakoliša:

“Mislim da je bilo smiješno što je Jakoliš dobio crveni karton. Mi smo imali puno takvih situacija koje se ne sude, malo mi je sve to bilo čudno danas. No, da smo bili pravi, pobijedili bismo. Pođimo prije svega od nas, protivnik nije stvorio šanse da zabije dva gola”, odlučno je ustvrdio trener Bijelih.

Istina, Hajduk je bio bolji na terenu ali to je trebalo odlučnije pokazati na terenu. Prije svega se misli na realizaciju… Inače, ovo je Hajduku prvi poraz u sezoni dok je Slaven Belupo stigao do prve pobjede nakon uvodna tri poraza.

HOĆE LI PRIHVATITI? DINAMO JE OLMU NA STOL BACIO UGOVOR ŽIVOTA!

IPAK ODLAZI? Talijani tvrde da je ovo novi klub Lovrena!

Komentari

komentara

« Povratak