OPET SU POKUCALI NA VRATA: Evo sljedeći mjesec želi kupiti Modrića!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, prošlog ljeta mogao je nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji ili američkom MLS-u, ali se ipak odlučio na ostanak u Real Madridu.

Međutim, 38-godišnji veznjak nije očekivao da će nekako pasti u drugi plan kod Ancelottija, ali to se ipak dogodilo jer su mlađi veznjaci ipak u prednosti. A i unatoč tome naš kapetan uglavnom odradi posao kako treba i dobije hvalospjeve nakon praktički svake utakmice.

Podsjetimo, talijanski novinar Rudy Galetti ljetos je pisao kako je Luka Modrić na stolu imao nestvarnu ponudu od čak 200 milijuna eura za tri sezone. Ponudu je poslao Al Ahly. No, umjesto toga odlučio se za ostanak u Madridu, i za deset puta manji iznos.

S obzirom na smanjenu ulogu, pojavile su se glasine o odlasku iz Reala, i to u saudijsku ligu ili MLS. Modrić je u ponedjeljak dobio AS-ovo priznanje za najboljeg veznjaka desetljeća. Voditeljica ga je na svečanosti pitala hoće li potpisati novi ugovor s Madriđanima.

“Ovo nije vrijeme za razgovor o tome. Živim u sadašnjosti, fokusiran sam na ono što se sada događa. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Pokušavam uživati u svakom danu i svakom treningu. Dobro sam raspoložen. Dio sam najvećeg kluba na svijetu”, odgovorio je Modrić.

Španjolski mediji pak pišu kako će Saudijci opet pokucati na vrata, a nije isključena mogućnost igranja i u MLS-u…

Komentari

komentara

« Povratak