OPET U AKCIJI: Stranci će suditi susret Dinama i Rijeke!

FOTO:

Jučerašnjim okršajem Varaždina i Gorice otvoreno je 26. kolo HNL-a. Varaždinci su slavili 2:1 na krilima Sjajnog Frana Brodića koji je bio dvostruki strijelac. Pogodak za Goricu postigao je Josip Mitrović.

Danas se nastavljaju dvoboji pa ćemo tako vidjeti dvoboje između Osijeka i Šibenika te Hajduka i Slaven Belupa. No, sutra je svakako utakmica kola, ona između Dinama i Rijeke koja će se igrati u Zagrebu na Maksimiru.

Naime, taj derbi sudit će ciparska sudačka delegacija koju će predvoditi Menalaos Antoniou. Pomoćnici na Maksimiru bit će Socratous Kyriakos i Komodromos Iraklis, dok će za VAR biti zadužen Kostas Rovertas, odnosno Evagoru Evagoras. Ulogu domaćina i četvrtog suca preuzeo je Patrik Kolarić iz Čakovca.

Dio je to suradnje temeljem sporazuma HNS-a s Ciparskim nogometnim savezom o razmjeni sudaca i unapređenju sudačkih znanja.

U suprotnom smjeru krenula je jaka delegacija HNL- sudaca koja će suditi derbi njihovog prvenstva u kojem će u ponedjeljak trećeplasirani Aris dočekati u Limassolu AEK iz Larnace koji se nalazi na drugom mjestu ljestvice.

Glavni sudac na toj utakmici bit će Ivan Bebek iz Rijeke. Pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Ivan Janić iz Iloka dok će Dario Bel biti zadužen za VAR.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak