OPET U PROBLEMIMA: Anas Sharbini umjesto na terenu „briljira“ u policijskim zapisnicima!

FOTO:

Taman kada se činilo da se smirio i došao k sebi, Anas Sharbini je ponovno sve demantirao. Unatoč tome što mu je bila oduzeta vozačka dozvola, riječka policija je ulovila Sharbinija mlađeg kako upravlja autom!

Izrečena mu je kazna od šest tisuća kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca.

„Sharbini je prooglašen krivim zbog toga što je 18. ožujka ove godine, oko 1 sat u noći, zatečen dok je vozio BMW u Zastenicama, iz smjera Dražica prema Čavlima.

Zaustavili su ga policijski službenici, a kontrolom je utvrđeno da sjedi za upravljačem u vrijeme kada mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, u vremenu od 28. veljače do 28. ožujka ove godine“ – javlja Novi list.

Na sudske rasprave koje su bile zakazane 7. lipnja i 17. srpnja uopće nije došao. Bivši član Rijeke nedavno je potpisao za niželigaša Grobničan i nakon dugo vremena se vratio na zeleni travnjak. Tamo je svojedobno bio jedan od najboljih u 1. HNL što mu je priskrbilo status reprezentativca i odlazak na Euro 2008. godine u statusu prve rezerve ukoliko se netko ozlijedi sa popisa 23 igrača.

No, umjesto da je radio što mu najbolje ide, igranje nogometa, radije je sudjelovao u incidentima. Nakon neuspješnih kvalifikacija za Mundijal 2010. godine u hotel su ga nosili mrtvog pijanog, a po atletskoj stazi Poljuda vozio se autom u rikverc.

ČISTI SE SVLAČIONICA: DINAMO SPORAZUMNO RASKINUO UGOVOR S VEZNJAKOM!

PREOKRET ILI EKSPRESNI ODLAZAK? U Bayernu se podigla pobuna protiv Kovača! Evo koje zvijezde su protiv Hrvata!

Komentari

komentara

« Povratak