Osam bivših igrača potvrdilo da je pismo Dinamovih veterana prevara

FOTO:

Dinamovi veterani izdali su danas priopćenje kojim su komentirali borbu za vlast u klubu i podržali sazivanje izvanredne Skupštine te tako podržali struju naklonjenu Zdravku Mamiću. Među 28 potpisnika našlo se nekoliko igrača koji tvrde da s tim nemaju veze i da oni ništa nisu podržali.

Nakon što su se neki od njih osobno javili Indexu kako bi to demantirali, ubrzo su izdali i vlastito priopćenje kojim se potpuno distanciraju od situacije u klubu i podrške bilo kojoj strani. Priopćenje osmorice bivših Dinamovih igrača prenosimo u cijelosti:

“Neugodno smo iznenađeni, pomalo i šokirani današnjim priopćenjem Veterana GNK Dinamo, kao i činjenicom da se naša imena nalaze među onima koji su javnim putem dali “podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine Dinama”.

Nitko od nas nije se niti u jednom trenutku odlučio za davanje podrške jednoj strani niti nas zanimaju klupske bitke, borbe za prevlast za voljenom nam klubu. Mi, bivši igrači Dinama kojima je Dinamo iskreno u srcu, ne želimo biti svrstavani u nekakve frakcije niti da se naše ime koristi za bilo kakve propagande.

I baš zbog toga priopćenje u ime Veterana GNK Dinamo najoštrije osuđujemo i demantiramo, niti želimo da se naša imena više spominju u takvom kontekstu. Mi najiskrenije volimo ovaj klub, nekad kao igrači, danas kao vatreni navijači Dinama.

Nitko od nas danas nema nikakve koristi od Dinama niti bismo je željeli imati, već samo želimo da Dinamo i dalje bude uspješan klub koji će iza sebe imati cijelu vojsku vjernih navijača. I da današnji igrači uživaju u podršci kakvu smo mi imali, kako bi i oni Dinamo nosili do velikih pobjeda i trofeja. Mi ne želimo da Dinamo ikome služi za privatne svrhe ili ovakve obračune, mi smo iskreni dinamovci i nama je ovaj klub iznad svega.

1. Jerko Leko
2. Ivan Kelava
3. Hrvoje Štrok
4. Jasmin Agić
5. Domagoj Abramović
6. Branko Strupar
7. Mario Jozić
8. Etto.”

Komentari

komentara

« Povratak