OSIJEK ĆE BITI ODLIČAN: Jose Boto sredio nova dva velika pojačanja!

FOTO:

Simpatizere Osijeka oduševila je vijest da je sportski direktor Jose Boto sredio Marka Soldu iz Dinama za 400 tisuća eura. A to je bio samo početak.

Potom su neki domaći mediji lansirali kako Osijek u svojim redovima želi vidjeti Luku Jelenića iz Varaždina te Nikolu Čavlinu i Branimira Kalaicu iz Lokomotive. Prvi je došao prije nekoliko dana, a čini se kako su dogovoreni i momci iz Lokomotive.

Naime, Index.hr piše kako je 25-godišnji stoper Branimir Kalaica sve dogovorio s Osijekom. Boto jako dobro zna Kalaicu iz vremena dok su obojica bila u Benfici. Portugalac je bio šef skauta slavnog kluba, a Kalaica igrač mlade i rezervne momčadi. Kalaica je poniknuo u Dinamu, iz kojeg je kao 18-godišnjak otišao u Benficu. Tamo je proveo šest godina, a posljednjih godinu i pol igrao je za Lokomotivu.

S njim će u paketu iz Lokomotive doći i 21-godišnji vratar Nikola Čavlina koji u posljednje vrijeme sjajno brani u Lokomotivi. Točnije, Čavlinu je Dinamo vratio pod svoje za nekih 700 tisuća eura, ali će odmah biti proslijeđen Osijeku.

Navijači sada jedino strepe je li posao s Čavlinom ikako povezan s eventualnim odlaskom Miereza iz Osijeka…

Komentari

komentara

« Povratak