OSIJEK IDE JAKO: Predsjednik kluba otkrio veliku vijest!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek trenutno proživljava lijepe dane. Na klupu je stigao sjajni Nenad Bjelica koji je praktički istog trena posložio kockice u klubu, a šlag na tortu će biti otvaranje novog stadiona.

O tome je više govorio aktualni predsjednik kluba, Ferenc Sakalj, koji je kazao veliku vijest: “Pregovaramo s jednim europskim velikanom kao potencijalnim sudionikom otvorenja Pampasa!”

Predsjednik tvrdi kako sve ide po planu:

“Gradnja stadiona i svih pratećih sadržaja, nakon određenih objektivnih razloga, opet ide prema planu tako da očekujem da će sve biti dovršeno do kraja 2021. Stadion treba gledati u kontekstu dodane vrijednosti i novog prostora koji oplemenjuje grad Osijek, ali i Hrvatsku. Nedvojbeno je da će s novim stadionom i kampom i klub dobiti jednu novu dimenziju i platformu za ostvarenje prije spomenutih dugoročnih ciljeva. Također, očekujemo da ćemo s novim stadionom imati priliku češće ugostiti hrvatsku reprezentaciju. Od otvorenja stadiona napravit ćemo događaj za pamćenje. Mogu vam reći da smo već u kontaktu s jednim od najtrofejnijih europskih klubova kao potencijalnim sudionikom događaja. Svakako će igrati naš Osijek, a to treba biti dovoljan poticaj svima”

Inače, jučerašnja pobjeda Osijeka definitivno je spasila prvenstvo jer im Dinamo sada bježi svega tri boda…

Komentari

komentara

« Povratak