OSIJEK IDE JAKO: Službeno predstavljena tri nova igrača!

FOTO:

U osječkom Gradskom vrtu danas us predstavljena trojica nogometaša, s kojima je Nenad Bjelica dodatno pojačao svoju momčad za novu sezonu.

Pohod na vrh

Osijek je danas službeno predstavio tri nova lica. To su 27-godišnji Šime Gržan, 24-godišnji Amer Hiroš i 28-godišnji Slavko Bralić. Gržan će u novoj sezoni nositi broj 37, Hiroš 96, a Bralić 28.

Gržan je iskusan igrač, koji je posljednjih pet godina proveo u dresu Istre 1961.

„Od suigrača u svlačionici i svih u klubu odlično smo prihvaćeni od prvog dana. Uvijek se lakše prilagoditi na nešto bolje i veće, uvijek je lakša borba prema gore nego borba za život, tako da mislim da neće biti problema.”, izjavio je Gržan.

Amer Hiroš je u Gradski vrt stigao iz Mladosti iz Kaknja. Navijačima se obratio riječima:

„Mislim da mogu donijeti nešto pred suparničkim golom, to je ono što najbolje radim i to želim pokazati. Svakom igraču je cilj da pokaže ono što zna najbolje, a da sakrije ono što ne zna. Nadam se da će i sa mnom biti tako. Mogu obećati navijačima da ću uvijek dati sve od sebe i da će mi klub biti na prvom mjestu.”

Što se tiče Bralića, on je povratnik u Gradski vrt.

„Osijek je danas veliki klub, jako mi je drago jer Osijek i Slavonija to zaslužuju. Vidi se pozitivna atmosfera, da cijeli grad živi za klub, da se puca na najviše ciljeve. Jako sam sretan što sam se vratio i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i grada.”, poručio je Bralić.

Komentari

komentara

« Povratak